01a-6-1024x768

Vila Drijenak – za boravak u prirodi, odmor, avanturu. Smještaj –  spoj modernog, tradicionalnog, udoban, funkcionalan. Za diskretno druženje, roštilj, odabrano društvo, porodično okupljanje.

Ambijentalna arhitektura, komfor i funkcionalnost kuće omogućuju odmor za 5 – 6 osoba.

„Vila Drijenak“ je površine 114 m2.. Ima komforan dnevni boravak, sa kaminom, kablovskom televizijom, kućnim bioskopom i besplatan bežični internet. Kuhinja sa trpezarijom je opremljena savremenom opremom i uređajima, u stilu crnogorskih planinskih kuća…

Pored dnevog boravka i trpezarije sa kuhinjom, u prizemlju su WC sa veš mašinom i ostava za ski-opremu. Na spratu se nalazi kupatilo i dvije spavaće sobe…

Kupatilo, pored standardne opreme, ima hidromasažnu kadu, prenosivi fen za kosu, peškire i manikir setove. Jedna spavaća soba je opremljena francuskim ležajem, ormarom, noćnim stočićima, podesivim osvjetljenjem i ima izlaz na balkon sa pogledom prema Bjelasici. Druga spavaća soba je opremljenja sa tri ležaja, ormarom, noćnim stočićima, podesivom rasvjetom i ima izlaz na balkon sa pogledom prema Bjelasici.

Dvorište se prostire na preko 2000 m2 kultivisanog prostora. Oivičeno je ukrasnim rastinjem, povezano kamenim stazama, osvijetljeno parkovskom rasvjetom, ukrašeno cvjetnim detaljima i parkovskim mobilijarom. U dvorištu je ljetna bašta gdje možete uživati u pripremi jela na roštilju ili se prepustiti sunčevim zracima i čistom vazduhu.

Adresa: Drijenak

Br. tel: 067/ 610-310

Email: kolasinresort@gmail.com