138228993

Apartmani Vila Bjelasica nalaze se na 3 km od centra Kolašina i okruženi su planinama Bjelasica, Sinjajevina i Komovi. Objekat nudi teretanu i saunu, koje se mogu koristiti uz doplatu, a na raspolaganju su besplatan bežični internet, besplatan parking i smeštajne jedinice sa balkonima.
Sve jedinice sadrže LCD TV sa kablovskim kanalima i DVD plejer. Opremljene su brodskim podom, dok se zidovi sastoje od drvenih i kamenih elemenata. Svaka smeštajna jedinica ima sopstveno kupatilo.
Gostima je na raspolaganju vrt sa terasom, kao i sto za bilijar. U restoranu Savardak, koji je izgrađen u obliku kupe, možete probati tradicionalne crnogorske specijalitete. Ovaj restoran napravljen je od drveta i nalazi se na 100 metara od vile.
Nacionalni park Biogradska gora, sa Biogradskim jezerom i jednom od tri poslednje prašume u Evropi, udaljen je 16 km od vile. Manastir Morača iz 13. veka nalazi se na 25 km od smeštajnog objekta.
Železnička stanica u Kolašinu udaljena je 3 km od vile. Međunarodni aerodrom u Podgorici nalazi se na 70 km od Bjelasice.


Adresa:Biočinovići bb
81210 Kolašin
Tel:+382 67 847 314
E mail:vilabjelasica@gmail.com
www.rentavila.me