NASLOVNA

U potpunosti novi apartman ‘Modern Mountain La Stella’ sadrzi 48 metara kvadratnih luksuznog i komotnog prostora posebno osmisljenog za nase goste. Apartman se nalazi u ‘Modern Mountain’ zgradi koja je sagradjena 2021. godine i odise elegantnim exterijerom, koji je lako primijecen u ulici Boska Rasovica, 300 metara udaljenosti od centra grada i 9 kilometara udaljenosti od Ski Centra Bjelasica. Apartman je kategorizovan u klasi 4 zvjezdice i opremljen je elementima visokog kvaliteta, rsporedjenim u: Jednoj spavacoj sobi, jednom kupatilu, dnevnom boravku, kuhinji i terasi. S obzirom da je fokus na maximalnom komforu nasih gostiju,pored besplatnog wi-fi servisa, u spavacoj sobi se nalazi ‘King-Size’ krevet, 2 Led Screen TV-a, Biblioteka, opremljena kuhinja i flexibilna sofa na kojoj moze spavati dvoje ljudi. Nasi gosti ce imati parking mjesto ukljuceno u vec odrednjenu cijenu. Takodje, moci ce da uzivaju u specijalitetima restorana ‘Sherpas’ koji se nalazi u prizemlju zgrade, i prozivodi vrhunske gastronomske specijalitete iz lokalne, Mediteranske i Evropske kuhinje, a sve to po prihvatljivim cijenama.

 

Za bilo koju vrstu pitanja ili podrske, nasi gosti mogu da se obrate ‘Modern Mountain’ osoblju na recepciji zgrade, koje moze da im rezervise razne aktivnosti poput: Ski opreme, Pjesackih tura, Bicikala, Kvadova…

 

Udaljenost od Aerodroma u Podgorici je 76 km a od Aerodroma u Tivtu udaljenost iznosi 155 km. Biogradsko jezero je udaljeno 21 km od naseg apartmana.

 

Adresa:81210 Kolašin

Boška Rašovića 49

Tel.+382 (0) 69 044 646

E-mail:krivokapicgordan@gmail.com