Lux opremljena brvnara Faro di Montagna u Kolašinu

Smještaj u brvnari Faro di Montagna je luksuzno uređen po najvišim standardima, posjeduje TV kablovsku, WiFi, LCD TV, centralno grijanje na pelet, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tušem, natkrivena terasa sa roštiljem, mogućnost izlaska na rijeku, a gostima je obezbijeđen i parking. 

1

Ono što nijedan smještaj u urbanom dijelu Kolašina ne može da pruži, a što je velika prednost brvnara, jeste doživljaj boravka u netaknutoj prirodi planine Bjelasice, uz šum kolašinske rijeke koji pruža osjećaj prostranstva i fenomenalan pogled na planinske vrhove Kolašina.

Brvnara Faro di Montagna je potpuno nov objekat koji se nalazi u vikend naselju Rajsko selo u podnožju planine Bjelasice, na 1.000 m nadmorske visine, udaljena svega 5 km od poznatog skijaškog centra Jezerine, a 3 km od centra grada. Najbliži restoran, Viline vode, se nalazi na samo 10 m od brvnare.

Prizemlje kuće čine kupatilo, dnevni boravak sa kablovskom TV i WiFi-om, kompletno opremljena kuhinja i trpezarija, hodnik u kome se mogu odložiti skije. Na spratu se nalazi četvorokrevetna i dvokrevetna soba sa hodnikom i izlazom na terasu. Cijela kuće je obezbijeđenja centralnim grijanjem na pelet.

Smještajni kapacitet kuće je maksimalno 8 osoba, 2 spavaće sobe na spratu (1. soba bračna – dvokrevetna sa TV-om + 2. soba: četvorokrevetna) i 2 mjesta na krevetu na razvlačenje u prizemlju. Objekat je površine 72 m2.

Tokom boravka u brvnari Faro di Montagna obezbjeđena je posteljina, peškiri, fen, pegla, kompletno opremljena kuhinja sa posuđem, roštilj. Kuća je na raspolaganju tokom cijele godine.

Na vama ostaje da nas posjetite i uživate u opuštenoj planinskoj i kućnoj atmosferi i predivnim pogledom na netaknutu prirodu koja okružuje cijelu brvnaru. 

Autobuska i željeznička stanica u Kolašinu udaljene su 2 km od objekta, dok do aerodroma Golubovci u Podgorici ima 75 km.

Kontakt tel. +382 068 309 631

E-mail:vladvukas@gmail.com