02

Bianca Resort & Spa je okružen sa 25 hektara prelijepih borovih šuma sa pogledom na planinu Bjelasicu koji oduzima dah. Sve gostinske sobe i javne površine su sa pogledom na snijegom prekrivene planinske lance i borove šume.

Bianca Resort & Spa vam pruža priliku da se približite prirodi i iskusite romantičnu prirodu i avanturistički duh Crne Gore dok uživate u udobnosti, sigurnosti i luksuzu ekskluzivnog hotelskog kompleksa sa 5 zvjezdica.

Sobe: na 8 spratova hotela nalaze se 102 standardne, twin, superior i executive sobe, 12 apartmana, 2 executive apartmana i 1 predsjednički apartman. Svaka soba je opremljena visoko kvalitetnim sadržajima: kablovskom televizijom, direktnom telefonskom linijom, pristupom internetu, sefom, mini barom i luksuzno opremljenim kupatilom.

Hrana i piće: “CHIVES” Internacionalni restoran (a la carte), “Restoran Bianca” – restoran nacionalne kuhinje, “The Pine” – Lobby Bar, “Cafe Vienna” – kafić sa velikim izborom sendviča, kolača i sladoleda, “The Tara Lounge” – noćni klub, Wellness bar “Wild Berry” i 24-časovni room service.
Sadržaji: konferencijska dvorana (kapaciteta 50 mesta), klizalište, butici, prodavnice suvenira, veliki zatvoreni grijani bazen, otvoreni grijani bazen okružen stoljetnom šumom, đakuzi, dječiji bazen, teretana, Taiyang Spa – vrhunski Wellness centar sa egzotičnim vrstama masaže, solarijum, sauna, tursko kupatilo, kozmetičkim salon, prodavnica ski opreme, najam ski opreme, igraonica za djecu, Internet café.

BAZENI:

Zna se da voda ima ljekovito dejstvo na duh i tijelo. Stoga, ako želite da ugodite sebi, izaberite plivanje u našem zatvorenom olimpijskom bazenu, dužine 25 metara, a nakon toga se, pokraj vode, relaksirajte na našim komfornim ležaljkama obloženim udobnim jastucima. Kao sastavni dio ležaljke predviđen je i mali sto na koji ćete spustiti osvježavajuće piće ili nešto za čitanje, i uskoro zaboraviti da vreme prolazi.

SPA:
Taiyang Spa nudi tretmane koji će učiniti da Vaša ljepota zablista u punom sjaju: manikir, pedikir, njega lica i tijela, solarijum i ostali blagotvorni tretmani kozmetičara pobrinuće se da izgledate onako kako se i osjećate pri pogledu na savršenu prirodu koja Vas okružuje – predivno

Telefon:
020 863 000
020 863 100
Email:
reservations@biancaresort.com
Webiste:
www.biancaresort.com