unnamed-7-2

Sobe i apartmani Mirović su smješteni na mirnoj lokaciji pored Kolašinske rijeke, na 1 km od centra Kolašina, u podnožju planina Bjelasica i Sinjajevina. U ponudi imaju smeštaj koji posjeduje flat-screen TV sa satelitskim kanalima i besplatan bežični internet. U restoranu u sklopu objekta služe se jela lokalne kuhinje.

Svi apartmani tipa “suite” i sobe, imaju brodski pod i kupatilo s tušem, a pojedine smještajne jedinice posjeduju prostor za sjedenje i terasu sa koje se pruža pogled na okolni prirodni pejzaž. Na raspolaganju su vam zajednički vrt s priborom za roštilj i zajednička kuhinja.  Prodavnica se nalazi na 100 metara od objekta.

Ova oblast je poznata po mogućnostima za skijanje. Pored toga, možete otići na planinarenje, biciklizam i ribolov ili posjetiti Nacionalni park Biogradska gora, udaljen 20 km.

Autobuska i željeznička stanica, sa linijama za Beograd i Bar, udaljena je oko 1,5 km od objekta. Aerodrom Podgorica je udaljen 80 km, a usluga aerodromskog prevoza na raspolaganju je uz doplatu. Možete koristiti besplatan parking u sklopu objekta.

Adresa: Smajlagića polje,bb

Tel: 069 399 436

Email: tanjamirovic@yahoo.com

www.apartmani.mirovic.com