DIGITAL CAMERA

Naš privatni smještaj se nalazi u centru grada tako da su gostima svi objekti od značaja najdalje do 200m.Naš smještaj posjeduje 6 smještajnih jedinica i to: 1 studio apartman , 1 trokrevetnu sobu ,2 dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem i 2 dvokrevetne sobe sa singl ležajevima. Studio-apartman je sa  francuskim ležajem i dijelom za sjedenje koji ima trosjed i fotelju koji su na razvlačenje kao pomoćni ležaj.Pored njega je dvokrevetna soba br.2 sa francuskim ležajem  tako da se mogu izdavati odvojeno,a i zajedno kao luksuzni aprtman sa 2 kupatila jer je ovo dvoje sa zasebnim ulazom i nalazi se u prizemlju kuće.

U potkrovlju imamo trokrevetnu sobu br.21 koja ima francuski ležaj i jedan singl ležaj. Dalje, imamo dvokrevetnu sobu br.20  sa francuskim ležajem kao i još dvije dvokrevetne sobe  sa singl ležajima.

Ukupan kapacitet našeg smještaja je 12-15 osoba.Sve sobe imaju sopstveno kupatilo,TV,centralno grijanje i Wirelless Internet koji je gratis.Sobe se svakodnevno održavaju.Naš smještaj posjeduje mali restoran zatvorenog tipa u kojem gostima služimo doručak.

Sala restorana je takođe pogodna za organizovanje seminara za manje grupe. Ljeti je ispred restorana lijepa bašta u kojoj je veoma ugodno boraviti. Za sve goste imamo obezbijeđen privatni parking. Zimi posjedujemo skijašnicu , a ljeti zatvoreni parking za bicikla.

Na planini Bjelasici ,na 9 km od nas, je savremeni Ski centar sa 25 km ski staza za sve uzraste i kategorije skijaša. Za sve goste ljeti, u saradnji sa agencijama koje se tim bave, organizujemo rafting rijekom Tarom, foto safari, kao i vožnje biciklima i planinarenje po prelijepim planinama koje okružuju Kolašin. Takođe, na 19 km od nas se nalazi Nacionalni park Biogradska gora sa prelijepim Biogradskim jezerom.

Na 300 m od nas , nalazi se čuvena Botanička bašta , djelo gospodina Danijela Vinceka. U njoj se može vidjeti kompletna flora ovoga kraja. Takođe, po želji gosti organizujemo prevoz , kao i transfer od aerodroma i obratno.

Adresa: Milivoja Bulatovića br 4

Br tel: 067/ 401- 416

Email:ljubisa.r@t-com.me