20191210_123058 (Large)

“Naša kuća” , u moderno opremljenim apartmanima, svojim gostima pruža sve pogodnosti savremenog smještaja za odmor, u prirodnom, planinskom ambijentu grada Kolašina koji se nalazi u sjevernom dijelu Crne Gore.
Apartmani su dizajnirani i opremljeni tako da pružaju udobnost stanova prilagođenih za kraće i duže boravke, naročito za porodični odmor. U dnevnim boravcima i kompletno opremljenim kuhinjama izradjenim od vrhunskog brestovog drveta naši gosti mogu uživati u samostalnoj pripremi i serviranju hrane i pića dok ih u sobama predviđenim za odmor i spavanje očekuje izuzetno topla atmosfera iz kojih soba se pruža panoramski pogled na Kolašin.
Enterijer naših apartmana je obogaćen podovima, plafonima, gredama i stepeništem od najkvalitetnijih vrsta drveta.
Prostranost i komfor apartmana, izuzetno bogata gastronomska i turistička ponuda Kolašina kao i ljubaznost domaćina, neće Vas ostaviti ravnodušnim bilo da se odlučite za odmor u zimskoj ili ljetnjoj sezoni.

Naši apartmani su oko 400 m udaljeni od centra grada, pijace i lokalnih restorana. Od autobuske i željezničke stanice udaljeni smo nešto manje od 1 km, od Botaničke bašte oko 1000 metara, od Ski centra Bjelasica 8 km a od Biogradskog jezera 18 km. Na udaljenosti od 12 km nalazi se Manastir Ćirilovac koji Vam svakako preporučujemo da posjetite. Do Aerodroma u Podgorici stići ćete po pređenom putu od 80 km a ukoliko želite naš prevoz do i sa Aerodroma u Podgorici, isti Vam možemo obezbijediti uz doplatu.

Dobro nam došli!

Adresa:Naselje Braće Vujisić
81210 Kolašin

Telefon:+38268365336
E-mail:nasa2kuca@gmail.com