greenstone-1-1

Ako želite nesto drugačije, apartmani Green Stone se nalaze na obližnjem uzvišenju  u malom vikend naselju, 200m od željezničke stanice, 800m od centra grada i 8km od ski centra „Jezerine“ , sa prelijepim pogledom na okolne planine i sam grad Kolašin. U neposrednoj blizini se nalazi borova šuma i ,čuvena, Botanička bašta, pored kojih vodi put, kojim se i šetnjom može doći do crkve i samog centra grada.

Brvnara je urađena od jelovog drveta, pored kojeg još dominira rječni zeleni kamen, gdje kamini u oba apartmana pružaju poseban osjećaj topline, a tu je takođe i velika terasa sa okolnim ambijentom i adekvatnom rasvjetom, gdje su mir, pogled i tišina, prirodni saveznik i garant dobrog odmora. Apartmani su veličine po 75m2 i dobro su opremljeni sa svim potrebnim stvarima, kompletnim kuhinjama, toaletom, sa po dvije spavaće sobe na spratu, sat tv, wi-fi. Parking je obezbijeđen.

Kolašin je mali planinski gradić, u čijoj blizini se nalazi više prirodnih atrakcija, lako dostupnih za poseban doživljaj i avanturizam. Skijanje, splavarenje, planinarenje, pješačenje, vožnja bicikla, jahanje konja, džip safari, ribolov, etno sela, restorani i konobe, kao i ostala kulturna dešavanja, jesu veliki razlog za vaš boravak u njemu.

Adresa:Dulovine bb

Br. tel :+382 67 253 123

Email:apartmani.greenstone@gmail.com