NASALOVNA

Apartman Modern Montain NaJoMi je luksuzan apartman, koji se nalazi u zgradi “Moden Mountain” u ulici Boška Rašovića u Kolašinu i predstavlja apartman koji je modernog dizajna, autentičnih detalja sa vrhunskim ambijentom za uživanje i nezaboravne trenutke provedene na planini.  Apartman NaJoMi se nalazi na idealnoj lokaciji bilo da krećete na skijanje, planinarenje, jahanje ili pak u svakodnevnu šetnju.

U okrivu zgrade “Moder Mountain” se nalazi restoran Šerpas u kome možete uživati u svim vrstama domaćih jela, mješavini tradicionalnih crnogorskih jela i upečatljivih specijaliteta.

Apartman je udaljen svega 300 metara od centra, povezan je sa svim pješačkim zonama, dok je samo 9 km udaljen od ski centra na Bjelasici.

Apartman raspolaže besplatnim wi-fi, 2 smart TV-a, TV u dnevnoj sobi i spavaćoj sobi, centalnim i podnim grijanjem. Apartman ima obezbjeđeno svoje parking mjesto br. 203, koje se nalazi u okviru objekta. U okviru aparmana je na raspolaganju i moderna kuhinja, sa ugradinim frižiderom, ugradnom mašinom za pranje posudja. U okviru zgrade nalazi se i vešeraj, koji možete koristiti u slučaju potrebe.

Apartman je površine 40 m2, orjentisan je jugostiočno, sa predivnim pogledom na planinu i sa ogromnim prozorima, koji vam omogućavaju da uživati u ljetnjim i zimskim čarima planine.

Biogradsko jezero je udaljeno 21 km, a aerodrom u Podgorici svega 76 km.

Adresa:Boška Rašovića bb, Zgrada Moder Muntain sprat br. 2

Br tel :+382 69 091 154

Email: 

ana.minic@adv.co.me

modernmountainnajomi@gmail.com