Cheap Nike Superfly,kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,

Otvoreno pismo Savezu sindikata Crne Gore i Sindikatu uprave i pravosuđa
Opština Kolašin

Otvoreno pismo Savezu sindikata Crne Gore i Sindikatu uprave i pravosuđa

26.09.2017 Predsjednica

Povodom izjava predstavnika Sindikata uprave i pravosuđa datih na sastanku sa bivšim radnicima Opštine Kolašin obavještavamo javnost da sindikat na ovaj način ponovo počinje da se bavi politikom i daje političke ocjene umjesto da se bavi zaštitom prava radnika.

Predsjednik Sindikata uprave i pravosuđa Nenad Rakočević je izjavio „ da je opšte poznato da katastrofalna politika koju vodi predsjednica kolašinske opštine od početka mandata do dana današnjeg od velikog broja građana, zaposlenih u opštini Kolašin i njihovih porodica napravila siromahe i gladne ljude“. Takve ocjene su tendenciozne, zlonamjerne i neprimjerene ulozi sindikata. Takođe zabrinjava izjava da će sindikat pružiti svu podršku osobi koja niti je zaposlena u lokalnoj upravi, niti je član sindikata, a o čijem radu dok je bio na čelu Sindikata lokalne uprave najbolje govori podatak da je ostavio račun sidnikata u blokadi na iznos od skoro 7.000 eura.

Favorizovanjem pojedinaca sa društvenih i političkih margina nauštrb legitimnih predstavnika sindikata, Sindikat uprave i pravosuđa diskredituje sebe kao sindikalnu organizaciju svih zaposlenih u državnim organima.

Povodom eventualnih zakonitosti i nezakonitosti koje se tiču prava bivših radnika lokalne uprave već se vode postupci pred nadležnim sudovima. Stoga, pozivamo medije i Sindikat da se uzdrže od izjava kojima se prejudicira ishod postupaka i na taj način neprimjereno utiče na rad sudova.

 

Predsjednica,

Željka Vuksanović

 

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Kolašin