Cheap Nike Superfly,kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,

Predsjednica Vuksanović se sastala sa šefom Delegacije Evropske unije Aivom Oravom
Opština Kolašin

Predsjednica Vuksanović se sastala sa šefom Delegacije Evropske unije Aivom Oravom

17.11.2017 posjeta ambasadora

Predsjednica Opštine Kolašin Željka Vuksanović se sastala sa šefom Delegacije Evropske unije Aivom Oravom i ambasadorima iz zemalja članica Evropske unije.

Na sastanku je bilo riječi o stanju u lokalnoj upravi Opštine Kolašin, potencijalima kolašinskog kraja i mogućnostima za privlačenje sredstava iz evropskih fondova. Predsjednica Vuksanović je šefa Delegacije Avia Orava upoznala sa stanjem zatečenim u lokalnoj samoupravi 2014. godine i naporima da se kroz reorganizaciju i racionalizaciju lokalne samouprave zajednica izvede iz krize. Takođe, predsjednica je šefa Delegacije EU i prisutne ambasadore upoznala sa opstrukcijama državnih organa sa kojima se lokalna vlast suočava i naporima da se te opstrukcije prevaziđu. Šef Delegacije Evropske unije i prisutni ambasadori su zajedno sa predstavnicima Opštine obišli šetalište pored Tare koje je finansirano od strane Evropske komisije.

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Kolašin