Cheap Nike Superfly,kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,

Posjeta ambasadora Kraljevine Norveške Opštini Kolašin
Opština Kolašin

Posjeta ambasadora Kraljevine Norveške Opštini Kolašin

21.02.2017 Ambasador NorveskeAmbasador Kraljevine Norveške u Srbiji i Crnoj Gori Arne Sanes Bjernstad boravio je 17.02.2017. godine u posjeti Opštini Kolašin.

On se tom prilikom sastao sa predsjednicom Opštine Željkom Vuksanović, glavnom administratorkom Perunikom Popovič, sekretarom za finansije Goranom Rakočevićem i predstavnicima nevladinog sektora. Povod posjete ambasadora Bjernstada bila je predstojeća manifestacija "Crna Gora u ritmu Evrope" na kojoj će Kolašin predstavljati Kraljevinu Norvešku. Ambasador se sasatao i sa Martom Medenicom, mladom Kolašinkom koja će na takmičenju u aprilu, otpjevati pjesmu na Norveškom jeziku. Manifestacija "Crna Gora u ritmu Evrope" će se održati u Sportskom centru "Morača" u Podgorici, krajem aprila ove godine.

Ambasador je sa predsjednicom Vuksanović i predstavnikom NVO "Natura" Mikanom Medenicom razgovarao o mogućim zajedničkim projektima. On je poručio da je takmičenje vrlo bitno jer je riječ "o djeci i Evropi" kao i da eventualna pobjeda na tom takmičenju nosi sa sobom čast da Kolašin iduće godine bude domaćin ovog takmičenja i da pored mnogobrojnih posjetilaca ugosti i devetnaest ambasadora iz evropskih zemalja. "Trudiću se da prije svega dobro upoznam način života u Norveškoj, a onda ako nađemo zajednički interes, i šire sarađujemo" rekla je tom prilikom Vuksanovićeva. Izvršni direktor manifestacije Igor Karadarević kazao je da je Kolašin jedna od opština koja najozbiljnije sarađuje kao i da je cilj manifestacije prepoznavanje, podsticanje i očuvanje mladih talenata u Crnoj Gori, promocija interkulturalnosti, tolerancija, ravnopravnost polova, poštovanje ljudsih prava, različitosti, saradnje i doživotnog učenja.

21.02.2017 Ambasador Norveske2

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Kolašin