Cheap Nike Superfly,kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,

Premium Košarkaški kamp
Opština Kolašin

Premium Košarkaški kamp

premium kk kamp jul 2016„Premium košarkaški kamp“ organizovan je i ove godine u Kolašinu. Nakon uspješne prošlogodišnje organizacije kada je kamp pohađalo oko 200 učesnika, organizatori Vlado Šćepanović i Savo Đikanović nijesu imali dilemu da isto ponove i ovog ljeta.

 

Kako kažu organizatori ove godine će biti više učesnika nego prošle godine a potrudiće se da nivo kampa podignu na viši nivo i da on bude prepoznatljiv ne samo u Crnoj Gori nego i u inostranstvu. Oni ističu da na ovogodišnji kamp ima prijavljenih učesnika i iz inostranstva.

„Premium košarkaški kamp“ će okupiti djecu od 10 do 17 godina a sa njima će raditi treneri u četiri smjene po sedam dana.

Promoterima, prepoznatljivim imenima iz svijeta košarke, kao što su Nikola Vučević, Saša Pavlović, Bojan Dubljević, Nemanja Radović,  ove godine će se pridružiti i Nikola Ivanović i Danilo Nikolić.

„Premium košarkaški kamp“ će trajati do 24.jula.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Kolašin