Cheap Nike Superfly,kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,

Erste banka i u Kolašinu
Opština Kolašin

Erste banka i u Kolašinu

Erste 22 02 2016Prigodnom svečanošću Erste banka je juče u Kolašinu otvorila filijalu, 17-tu po redu u Crnoj Gori.

Regionalni menandžer Erste banke za sjever Crne Gore Erdan Sutović je kazao da je veliko zadovoljstvo što su otvorili filijalu u Kolašinu i to je odraz njihove namjere da grade jače veze sa građanima i privrednicima kolašinskog kraja uz već uspostavljenu dobru saradnju sa lokalnom upravom.

„Kolašin je grad velikih privrednih potencijala, ovdje smo sa željom da na najbolji način podržimo strateške prioritete Kolašina i da doprinesemo uvećevanju njegovih potencijala“, kazao je on dodajući da su oni moderna banka koja je u komplikovanim ekonomskim prilikama uspjela da ostvari dvocifrene stope rasta.

Takođe, kako je istako Erste banka pored svoje osnovne djelatnosti aktivno učestvuje u  društvenoj odgovornosti, njihov fokus su sport, umjetnost, i projekti usmjereni na podršci mladima i djeci.

„Želimo da akcija Erste banke učini boljim naše okruženje. Povodom otvaranja nove filijale u Kolašinu uručujemo donaciju školi za osnovno muzičko obrazovanje. Talenat učenika te škole poznat je i van granica Crne Gore, oni su nosioci priznanja sa internacionalnih takmičenja u gitari, klaviru i haromonici. Doncaijom električnog klavira, klaviole, želimo da im pomognemo da sa ovakvim uspjesima nastave i dalje“, kazao je Sutović.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Kolašin