Cheap Nike Superfly,kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,

Deseta sjednica SO Kolašin
Opština Kolašin

Deseta sjednica SO Kolašin

x sjednica SO KL 28 12 2015Deseta sjednica SO Kolašin protekla je u polemici oko formiranja Opštinske izborne komisije.

Odbornik DPS – a Đorđije Živković je kazao da je na sceni „pravno nasilje zbog neprihvatanja personalnih predloga za predsjednika i članove te komisije“. Odbornik SDP –a Bojan Zeković je kazao  da u slučaju nefunkcionisanja OIK  izbore može organizovati i Državna izborna komisija. Predsjednik Odbora za izbor i imenovanja iz Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović je kazao da taj Odbor neće snositi odgovornost zbog toga što komisija nije izabrana.

Ostatak sjednice protekao je u raspravci o predlogu odluke o privremenom finansiranju opštine Kolašin za period januar – mart 2016. i rebalansu budžeta za 2015. godinu koje su kasnije usvojene. Protiv ovog predloga bili su odbornici DPS –a zbog brojnih manjkavosti koje će se, kao kažu vidjeti u završnom računu. Sekretar za finansije Goran Rakočević je kazao da nije bilo grešaka u planiranju budžeta ali da se neke stvari nijesu mogle predvidjeti, pa su stoga i tražena dodatna tri mjeseca kako bi se bolje isplanirao budžet za 2016.godinu. Odbornici su usvojili izvještaj o stanju uređenja prostora, program rada SO za narednu godinu, informaciju o stanju zdravstvene zaštite i o pripremama za zimsku turističku sezonu.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Kolašin