Cheap Nike Superfly,kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,

Pjevački koncert KUD - a
Opština Kolašin

Pjevački koncert KUD - a

Spomen medalja KUD 15 11 2014Koncert pjevačkih grupa i solista KUD – a „Mijat Mašković“,  „Vila vilu preko Koma zvala“ održan  je proteklog vikenda u Centru za kulturu u Kolašinu.

Udruženje boraca i antifašista Crne Gore uručilo je ovom Društvu Spomen medalju koja je izdata povodom 13. jula, Dana ustanka i državnosti Crne Gore zbog njihovog doprinosa afirmaciji tekovina slobodarstva i antifašizma. Priznanje  je uručio potpredsjednik Udruženja Zuvdija Hodžić.

Povelja Branu  15 11 2014Kulturno – umjetničko društvo „Mijat Mašković“ je uručilo „Povelju“ direktoru Centra za kulturu Branislavu Jekniću za doprinos u radu i podršci ovom Društvu.

Komentari   

+1 #2 zvezda 30-11-2014 17:54
Svaka čast na koncertu, trebalo je samo viđet suze na licima sugrađana i sugrađanki... mnogo emocija, i vidi se veliki rad i trud. Treba ih pomoći koliko se može. Apolitični su totalno za razliku od mnogih"udruženja" po gradu koja zloupotrebljavaju djecu i mlade u političke svrhe. Šteta što grad odumire...
Citat
+2 #1 kolasin 18-11-2014 10:52
Ponos grada. Jedna od rijetkih stvari u koje vrijedi ulagati - a najmanje finansija dobijaju...
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Kolašin