Cheap Nike Superfly,kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,

Aktuelnosti
Opština Kolašin

Predsjednik Milosav Bulatović u višednevnoj posjeti Kini

09.11.2018 Bato Bulatovic kabinet II

Predsjednik opštine Milosav Bato Bulatović, narednih dana će učestvovati na Konferenciji gradova svijeta koja se održava u Kini. Organizator je Kineska asocijacija gradova medjunarodnog prijateljstva (CIFCA).

Kako je kazao Bulatović, posjeta Kini i učešće na Konferenciji gradova svijeta je višestruko značajna i rezultat je prisustva kineske privrede na području Kolašina.

U Kolašinu će se obilježiti 75 godina od zasijedanja ZAVNO-a i 70 godina od osnivanja SUBNOR-a Crne Gore

09.11.2018 Stara skola

Istorijsko zasijedanje Zemaljskog Antifašističkog Vijeća Narodnog Oslobodjenja Crne Gore i Boke koje je održano u novembru 1943 u Kolašinu i na kojem su donesene odluke kojima je vraćena državnost Crnoj Gori, biće obilježeno svečanom Akademijom koja će se 15, novembra održati u našem gradu.

Dnevni boravak za stare biće završen u narednoj godini

22.10.2018 Dnevni boravak za stare

Briga za socijalno ugrožena lica kao i djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju,biće jedan od prioriteta lokalne vlasti u predstojećem periodu.To je potvrdjeno i na radnom sastanku kod predsjednika opštine Milosava Bata Bulatoviću kojem su prisustvovali Sonja Damjanović, direktorica Centra za socijalni rad za opštine Mojkovac i Kolašin, Duško Šćepanović, rukovodilac područne jedinice u Kolašinu, Ivana Šukovič,načelnik Direktorata za razvoj i usluge u Ministarstvu rada i socijalnig staranja kao i Jovana Cerović, savjetnica u Ministarstvu.

Na Sinjavini neće biti vojnih baza, niti će se uništavati naoružanje

10.11.2018 Savina voda Sinjavina

Na sastanku koji je održan u Ministarstvu odbrane i kome su prisustvovali ministar Predrag Bošković sa saradnicima i predsjednik Opštine Milosav Bato Bulatović sa saradnicima je potvrdjeno da se na planini Sinjavini neće graditi NATO baze, niti će se unistavati naoružanje.

Ministar Predrag Bošković je potvrdio da će se na Sinjavini izgraditi vojni poligon koji će se dva puta koristiti za gadjanje i to periodima kada to neće smetati stočarima.

Radionice vajanja za djecu i odrasle u Kolašinu

01.11.2018 radionica vajanjaPrilika da savladate osnovne tehnike vajanja, opšta pravila i korake u izradi skulptura, oprobate se u manje ili više zahtjevnim izazovima sopstvene mašte.
Radionice vajanja za djecu i odrasle počinju 03.11.2018. i održavaju se subotom u Centru za kulturu Kolašin. Radionice su besplatne za polaznike, a vode ih akademski vajari. Informacije i prijave na: 067 617 550

 

Marković i Bulatović na gradilištu Ski centra ,,Kolašin 1600"

18.10.2018 Dusko Markovic obisao gradiliste skijalista Kolasin 1600  1 min

Predsjednik Vlade, Duško Marković je obišao radove na Ski centru „Kolašin 1600“ i zajedno sa Rešadom Nuhodžićem,direktorom Direkcije za javne radove, konstatovao da su radovi „uhvatili“ potrebnu dinamiku.

Bila je ovo još jedna nenajavljena posjeta premijera Markovića, sjevernim gradilištima ali sa puno boljim gradjevinskim stanjem na terenu u odnosu na ljetošnju posjetu.Uz završne radove na stazama, žičarama, Baznoj stanici,parkingu, asfaltiran je i prvi kilometar puta.Zajednički je ocijenjeno da radovi prate planiranu dinamiku.

Opština Kolašin