Cheap Nike Superfly,kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,

Aktuelnosti
Opština Kolašin

Mišova „Zemlja Crnogorska“

17.01.2019 Plakat centar za kulturu

KOLAŠIN. Knjiga putopisa „Zemlja Crnogorska“ autora Miša Draškovića biće promovisana u Domu kulture , u petak u 19 sati. O knjizi nekadašnjeg novinara „Pobjede“ govoriće Čedomir Lješević, novinar i bivši direktor Radija Crne Gore, Slavenko Jovanović, profesor i Dražen Drašković, novinar. Program će voditi Nikola Šćepanović glumac Kolašinskog amaterskog pozorišta a organizator promocije je JU Centar za kulturu.

 

Snijeg ne prestaje da pada, komunalci ne prestaju da čiste

1

Ovo je specifičan snijeg koji našu mehanizaciju „drži“ u stalnim aktivnostima već satima.Nijesu to bile previše intezivne padavine ali snijeg nije prestajao od utorka popodne.Imamo dosta posla ali i stižemo svuda gdje treba, kazao je Milivoje Bulatović, direktor Komunalnog preduzeća.

Predsjednik Bulatović čestitao novigodišnje i božićne praznike sugradjanima

31.12.2018 Bato BulatovicKraj godine je uvijek vrijeme kada planiramo nove početke. Kraj godine je vrijeme kada se osvrnemo a proteklo ali i razmišljamo o budućem.

Taj budući Kolašin pripada samo nama i zavisi samo od nas.

Svi mi koji živimo u njemu, volimo ga najviše i spremni smo da mu damo najviše.

Predsjednik Bulatović na Jutarnjem programu Javnog servisa

14.01.2019 Bato jutarnji program

Predsjednik opštine Milosav Bato Bulatović bio je Jutarnjeg programa Javnog servisa u ponedeljak 14.januara. On se uživo uključio u program odgovarajući na pitanja terenske ekipe RTCG a razgovor je vodjen u pravom zimskom ambijentu u centru grada.

Predsjednik je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim tokom zimske turističke sezone, podsjećajući da i lokalna uprava sa svojim javnim preduzećima i službama daje doprinos da turistički proizvod grada bude što kompletniji i konkurentniji.

Božićna čestitka Predsjednika SO Kolašin

Milan Djukic

Poštovani građani Kolašina, u ime Skupštine opštine Kolašin i u svoje lično ime želim vam srećan Badnji dan i Božić!

Božić je naša najveća svetkovina, naš najradosniji praznik, dan kada nas sve zajedno obasjava svjetlost Božja. Božić je dan našeg zajedničkog slavlja rođenja Isusovog, prilika za pomirenje i okupljanje oko ognja badnjaka.

Neka Božić donese mir, sreću, radost, zdravlje i ljubav u vaše domove. Neka naša srca budu otvorena za praštanje i pomirenje, da u miru i slozi proslavimo naš najradosniji praznik.

Mir Božji, Hristos se rodi!

 

 

 

Predsjednik SO Kolašin

mr Milan Đukić

 

 

Zahvalnost kineskog ambasadora zbog spašavanja dvojice kineskih državljana na Bjelasici

31.12.2018 LIU JIN Kina Ambasador

Ambasador Narodne Republike Kine, Liu Jin, se zahvalio Milosavu Batu Bulatoviću, predsjedniku opštine zbog požrtvovane intervencije pripadnika Službe i zaštite koji su 25.decembra uveće spasili dvojicu kineskih državljana na Bjelasici.

Opština Kolašin