Cheap Nike Superfly,kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,

Aktuelnosti
Opština Kolašin

Saopštenje za javnost

laptops for college students 400x226Obavještavamo građane Kolašina da će se svečana dodjela lap-top računara svim učenicima IX razreda osnovnih škola sa područija opštine Kolašin održati u četvrtak 24.05.2018. godine u velikoj sali Centra za kulturu sa početkom u 15h.

Pozivamo sve učenike i njihove roditelje da prisustvuju svečanoj dodjeli koju organizuje Skupština opštine Kolašin.

Podsjećamo da je Skupština opštine Kolašin na sjednici održanoj 25. decembra 2017. godine donijela odluku da svim učenicima završnog razreda osnovne škole sa područija kolašinske opštine pokloni lap-top.

 

 

Sastanak Udruženja proizvođača kolašinskog lisnatog sira

23.04.2018 Udruenje kolasinskog lisnatog sira

U subotu 21. aprila 2018. godine održan je treći sastanak novoosnovanog Udruženja proizvođača kolašinskog lisnatog sira. Na sastanku su razmatrana tri predloga zaštitnog znaka – logo-a Udruženja koje je dostavio umjetnik Srđa Dragović.

Saopštenje za javnost - Povećana mutnoća vode

20.03.2018 VODA NIJE ZA PICE

Obavještavamo građane da zbog povećane mutnoće voda sa izvorišta gradskog vodovoda nije za piće.

Preporučujemo da se za piće koristi flaširana voda.

 

 

                               DOO Vodovod i kanalizacija

 

Kolašin,20.03.2018.godine                                                                                                           

          

                                                                                                              

 

Saopštenje za javnost

zeljka vuksanovicPovodom neistinitih tvrdnji izrečenih u pojedinim medijima da je namjera lokalne koalicione vlasti da izbriše gradsku ulicu „koja spaja ulice pored crkve sv. Dimitrija, siječe ulicu Boška Rašovića, ide paralelno sa Gronjim trgom, silazi i siječe Ulicu palih partizanki i uključuje se u Ulicu junaka Breze“ saopštavamo građanima da je: prostorni plan u kojem nema gore pomenute ulice usvojen u mandatu prethodne lokalne vlasti koju su činili DPS i Grupa građana na sjednici SO Kolašin 31.03.2014. godine kojom je predsjedavao Mile Šuković.

ENSURE: Projektni partneri u Središnjoj Istri

23.04.2018 ENSURE

Protekle je nedelje LAG “Središnja Istra” bio domaćin 2. projektnog susreta partnera na projektu ENSURE – Evropska mreža za koheziju i solidarnost u ruralnim područjima koji se sprovodi iz programa Europa za građane.

Održan sastanak proizvođača kolašinskog lisnatog sira

19.03.2018 Proizvodjaci lisnatog siraU subotu 19.03.2018. godine održan je sastanak sa proizvođačima kolašinskog lisnatog sira iz Kolašina i Mojkovca povodom projekta „Zaštitie oznake porijekla kolašinskog lisnatog sira“ koji sprovodi NVO Klasterska inicijativa u saradnji sa Minsitarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja i Centrom za kulturu a uz finansijsku pomoć Opštine Kolašin.

Opština Kolašin